inspiration_

casa o

ARO Estudio

The dark ground floor module houses the public areas of the house, giving access to it through a wooden hallway, which unifies the pedestrian and parking entrance and whose height receives the visitor in an intimate environment. Once this first contact with the dwelling is approached, the main door opens to a double height space, illuminated by a window to the east and in which the entrance hall focuses the visual perspective towards the olive tree in the backyard.
This is a unique space, which openly gives way to the dining room-kitchen, arranged in such a way that it becomes a single space of coexistence and opens completely to the patio located in the back easement of the house.

The upper floor, materially conceived in brick, houses the private area and is composed of three rooms.

https://architizer.com/projects/casa-o-3/?utm_campaign=trueanthem&utm_medium=trueanthem&utm_source=facebook&fbclid=IwAR1xLRuo6Isd5qOnQRXA7ALqcvYTsFqfQ1cu_V_AVKVAWfz0um8Q9P4UqkQ

Leave a Reply