house 97

César Solórzano arquitectos 

The color palette and materials take consist of polished cement textures on the walls and floors, natural brick coatings, steel, and wood details that give a cozy and homey touch to their interiors. For the pool and garden, construction materials have been used that amplify the color scale for more vivid tones, thus turning them the center of attention of the house.

97 House is bio-climatically designed: its position is oriented according to the sunshine hours and angles and the winds of the specific geographical area, which allows for extended visibility and light entrance through large glass windows without sacrificing the comfort inside the house. The large windows and the precise position of the domes allow indirect light to be distributed naturally and optimally in all rooms, generating a sensation of spaciousness that fuses the exterior with the interior.

https://archello.com/project/house-97?fbclid=IwAR0RBs6gcI8VCT1fNHcEte-sH-LnheGKtmfsQ2p6B-whZJT1FikH6gWLSdI