inspiration_

pilará house

Besonias Almeida Arquitectos

 The house was conceived as a single volume that, occupying the entire silhouette allowed by the building regulations, would be structured according to an orthogonal grid that would allow it to be pierced towards its interior, giving rise to the creation of courtyards of different scales according to the requirements of use and ambience of the activities programmed in them. These courtyards serve both to communicate spaces and to isolate them from each other but, above all, their purpose is to create landscape from the architecture itself, so that living in this house is an experience where the limits between inside and outside are diluted to enjoy a climate that allows it, and also the contact with a landscape designed with native vegetation always changing throughout the year.

https://www.archdaily.com/956496/pilara-house-begonias-almeida-arquitectos?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Leave a Reply